O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
O L Y M P I A C O S   1 9 2 5
«Δεν είναι τελικός, είναι γιορτή»

«Δεν είναι τελικός, είναι γιορτή»

Οι πρόεδροι της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ευάγγελος Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, Γιώργος Σπανός έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσία των προπονητών των δύο ομάδων, Ερνέστο Βαλβέρδε και Γιώργου Δώνη καθώς και των αρχηγών των δύο ομάδων, Βασίλη Τοροσίδης και Γιάννη Σκόρδα.

Προσκεκλημένος των δύο ΠΑΕ ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν με την σειρά που μίλησαν οι:

 

Σοφοκλής Πιλάβιος

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε: «Είμαι βέβαιος ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο. Ο τελικός Κυπέλλου είναι μία συναρπαστική διαφήμιση για τις ομάδες σας που αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους. Το έχoυν ανάγκη οι φίλαθλοι, το ποδόσφαιρο και η Ελλάδα. Βιώνουμε μία δύσκολη εποχή, πολλά προβλήματα σε πολλά επίπεδα. Στην πραγματικότητα, για να βγούμε από τα δύσκολα πρέπει να δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να ανεβαίνεις από τις σκάλες, αντί να περιμένεις το ασανσέρ.

Πιστεύουμε ότι το μήνυμα που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα μας, μπορεί να το εκπέμψει ένας συναρπαστικός τελικός. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ψυχαγωγία και γιορτή. Η ελκυστικότητα θα δώσει νέες ευκαιρίες και ανάπτυξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η τήρηση των νόμων και των κανόνων είναι αυτονόητη. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν και να συμβάλλουν. Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι καλή επιτυχία στις δύο ομάδες. Το Σάββατο πρωτίστως να κερδίσει το ποδόσφαιρο και να είναι ο καλύτερος πρόλογος στην προσπάθεια που ξεκινάει στο Euro η Εθνική μας ομάδα».

Για τις επιφυλάξεις του κ. Μαρινάκη για προβοκάτσια έχετε λάβει μέτρα;«Η ΕΠΟ κάθε φορά, άσχετα αν δεν πετυχαίνει πάντα, κάνει ό,τι μπορεί και ό,τι είναι δυνατόν. Είμαστε βέβαια ένας οργανισμός ο οποίος δεν έχει όλα τα μέσα στα χέρια του. Η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την τήρηση της τάξεως. Δεν είναι οι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Αυτά τα συζητάμε, είμαστε σε συνεργασία με τις δύο ομάδες. Αυτά που λέει ο κ., Μαρινάκης είναι υπόψη μας, αλλά πρέπει να είναι υπόψη και των ιθυνόντων της αστυνομικής τάξεως».

Μπορεί να αποτελέσει για εσάς η σημερινή συνέντευξη Τύπου παράδειγμα για το μέλλον;«Θα μπορούσε να αποτελέσει. Αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει και για τις ομάδες που θα παίξουν στον τελικό τα επόμενα χρόνια. Σήμερα είχε να κάνει με την πρωτοβουλία των δύο φιναλίστ».

 

Ευάγγελος Μαρινάκης

Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είπε: «Η σημερινή συνέντευξη Τύπου ήταν πρωτοβουλία των δύο ομάδων και θέλουμε να δώσουμε ένα στίγμα ενότητας του ποδοσφαίρου και να αναβαθμίσουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Να γεμίσει το ΟΑΚΑ κα να μην υπάρξει το παραμικρό που θα αμαυρώσει τον τελικό. Μπορεί να είναι παρακινδυνευμένο, αλλά σας λέω ότι ούτε ένας οπαδός του Ολυμπιακού δεν θα κάνει το παραμικρό. Και πιστεύω ούτε οπαδός του Ατρομήτου. Φοβάμαι μόνο τους πιθανούς προβοκάτορες.

Θυμάστε όλοι ότι πριν το ντέρμπι οι πληροφορίες μιλούσαν για μεγάλα επεισόδια. Δυστυχώς δεν μας άκουσαν και επιβεβαιωθήκαμε. Κι επειδή πάλι έχουμε ακούσει για προβοκάτσιες, ελπίζουμε να παρθούν τα μέτρα και να μην συμβεί το παραμικρό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εχω παρακολουθήσει πολλούς τελικούς, ιδιαίτερα στην Αγγλία. Το όραμά μου είναι να βλέπω τέτοιους τελικούς στην πατρίδα μου.

Είμαι σίγουρος ότι η αγάπη για τον αθλητισμό θα βελτιώσει τη ζωή τους και την καθημερινότητά τους ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε στην Ελλάδα. Θέλω να προτείνω στην ΕΠΟ, την αγορά εισιτηρίων μίας θύρας για να φιλοξενήσει παιδιά από σχολεία. Θέλουμε να γεμίσει το ΟΑΚΑ, οικογένειες και παρέες να χαίρονται το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να γιορτάσουμε τον τελικό όλοι μαζί και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Τι μέτρα έχετε πάρει εσείς;«Εμείς έχουμε πάρει μία σειρά από μέτρα. Από την αρχή έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους, καθώς επίσης έχουμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα για τον τελικό. Είχαμε συνεχείς επαφές με τους φιλάθλους μας και τους οργανωμένους. Εκτός από τις καθημερινές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, έχουν παρθεί ένα σωρό μέτρα. Εχουμε μισθώσει πέντε συρμούς να μεταφέρουν τους οπαδούς μας. Εχουν γίνει συναντήσεις με την αστυνομία, την ΕΠΟ, το ΟΑΚΑ για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Θα έχουμε και ιδιωτική ασφάλεια για να εξασφαλίσουμε ότι δεν μπορεί να συμβεί το παραμικρό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι οπαδοί μας έχουν οργανώσει ένα πολύ καλό κλίμα. Παρόλο που στις σημερινές συνθήκες είναι παρακινδυνευμένο να λες ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό, εγώ τολμώ να το κάνω».

 

Γιώργος Σπανός

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κύριος Σπανός είπε: «Ο σκοπός της σημερινής συγκέντρωσης είναι να περάσουμε το μήνυμα προς τα έξω ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, ο τελικός του Κυπέλλου σε όλες τις προηγμένες χώρες θα πρέπει να αποτελεί γιορτή. Όλοι οι συντελεστές που είναι οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, η Πολιτεία με την προϊσταμένη της αρχή, την αστυνομία και η ΕΠΟ, να έχουν συνεργασία άψογη ώστε να μην ξανασυμβούν τα δυσάρεστα περσινά γεγονότα. Μεταξύ των ομάδων δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Το αποδεικνύουμε με πράξεις ότι είμαστε αντίπαλοι μόνο 90 λεπτά. Θέλουμε μία γιορτή. Θέλουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα, το ποδόσφαιρο να περάσει τα μηνύματα που πρέπει, να έρθουν οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος να κερδισει. Δεν έχουμε περιθώρια μετά τα γεγονότα του καλοκαιριού για πισωγυρίσματα. Όλοι μας θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, ποδοσφαιριστές, προπονητές, πρόεδροι, διαιτητές, ΕΠΟ, η Πολιτεία με τη δική της θέση και την αστυνομία, όλοι μαζί να κάνουν έναν τελικό γιορτή που θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων».

Τι θα λέγατε στις οικογένειες του Περιστερίου για να τους πείσετε να έρθουν στο γήπεδο, μετά τα όσα έγιναν στον περσινό τελικό;«Πιστεύω ότι ο σκοπός της σημερινής συνέντευξης είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι αντιμετωπίζουμε το ματς σαν γιορτή. Και το αντιμετωπίζουμε έτσι γιατί θέλουμε να προστατέψουμε το ποδόσφαιρο απ’ όλα τα δεινά που πέρασε τον τελευταίο χρόνο. Εμείς ως ομάδα έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, είμαστε σε συνεργασία με την αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό. Πώς θα μεταβούμε στο γήπεδο, σε ποιο σημείο θα πάνε με ασφάλεια οι οπαδοί μας και η οικογένειά μας.

Οι οργανωμένοι μας φίλαθλοι έχουν έρθει σε επαφή με την ηγεσία των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού και υπάρχει ένα πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας. Αυτός ο τελικός θα είναι ξεχωριστός, θα αποτελέσει μία γιορτή για το ποδόσφαιρο και εύχομαι ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Θα πω στις οικογένειες των παικτών και των φιλάθλων, να έρθουν στο γήπεδο γιατί πιστεύω ότι θα είναι ένας διαφορετικός τελικός».

Πιστεύετε ότι έφτασε η στιγμή για την υπέρβαση με την κατάκτηση του Κυπέλλου; Και επιπλέον, θα χρησιμοποιηθούν οι Τάτος και Μήτρογλου; «Δεν θα φανερώσουμε την ενδεκάδα σήμερα. Να ανοίξουμε τα χαρτιά μας σήμερα; Κατ’ αρχάς πιστεύω και αυτό θα περάσω στους ποδοσφαιριστές ότι αν δεν πιστεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου, να μην κατέβουμε το Σάββατο. Είμαστε φιλόδοξη ομάδα που απαρτίζεται από φιλόδοξη διοίκηση, προπονητή και παίκτες. Είμαστε όμως και πραγματιστές, ξέρουμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες. Θα δώσουμε το 110% να πάρουμε το τρόπαιο».

 

Ερνέστο Βαλβέρδε

Ο προπονητής της ομάδας μας στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Λίγο-πολύ θα επαναλάβω τα όσα είπαν οι κύριοι πριν. Ο Ατρόμητος και εμείς θα βρεθούμε αντίπαλοι σε ένα παιχνίδι. Είμαστε δύο ομάδες που έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν και ίσως το Σάββατο να κάνουμε ένα από τα ωραιότερα ματς που μπορούν να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έναν πολύ ωραίο τελικό Κυπέλλου. Από την πλευρά μας και την πλευρά των παικτών, αυτό που ελπίζουμε είναι να προσφέρουμε στους φιλάθλους ένα αξιοπρεπές θέαμα, κάτι που θα μπορέσουν όλοι να απολαύσουν. Είτε είσαι φίλαθλος του Ολυμπιακού ή του Ατρομήτου, σημασία έχει να ευχαριστηθείς το παιχνίδι που θα δεις. Να είμαστε στο γήπεδο για να στηρίξει ο καθένας με ενθουσιασμό και πάθος την ομάδα του. Οι ομάδες από την πλευρά τους να προσφέρουν ένα πάρα πολύ ωραίο θέαμα στον αγωνιστικό χώρο».

Ποια στοιχεία από την Ισπανία θα φέρνατε για να γίνει πιο ελκυστικός ο τελικός;«Πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει εδώ, η διοργάνωση αυτής της συνέντευξης Τύπου είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα λίγες μέρες πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι για να γίνουν τα πράγματα πιο φυσιολογικά. Πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν να κάνουν με αυτόν τον τελικό, πρέπει να προσέξουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Πρέπει να εστιάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, ότι οι ομάδες πρέπει να παρουσιάσουν ένα ωραίο ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες να δείξουν την αξία τους στον αγωνιστικό χώρο, να σκεφτόμαστε με ηρεμία τα πράγματα. Το πάθος που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ωραίο να γιορτάζεται ένας αγώνας και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με θετικό τρόπο».

Φτάσανε οι καλύτερες ομάδες στον τελικό;«Όταν κάθε ομάδα φτάνει στο τελικό είναι επειδή έχει κάτι συμβεί. Εχει να κάνει και με τις κληρώσεις. Εμείς είχαμε κληρώσεις πέφτοντας στα μαλακά. Στο πρώτο ματς παιχνίδι στον Πιερικό δυσκολευτήκαμε πολύ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι οι ομάδες που έφτασαν στον τελικό, είναι οι καλύτερες απ’ όλες και σε αυτό δεν μπορούμε να αμφιβάλουμε. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, σε σχέση με το ματς της Κυριακής, θα δείτε ένα διαφορετικό ματς. Πιο δυνατές θα βγουν οι ομάδες, οποιαδήποτε μπαλιά μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος πιο δυναμικός θα παρουσιαστεί, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς».

Είστε συναισθηματικά φορτισμένος επειδή το Σάββατο δίνετε το τελευταίο σας παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού; «Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτομαι. Εχω το μυαλό μου μόνο στο παιχνίδι. Προς το παρόν σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να παίξεις στον Ατρόμητο και για αυτό ξεχνάω τα υπόλοιπα. Προς το παρόν δεν το έχω σκεφτεί. Ίσως το σκεφτώ όσο πλησιάζει το ματς. Δεν σας κρύβω ότι είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Όταν έχω να προετοιμάσω τόσο σημαντικά παιχνίδια όπως είναι ένας τελικός, το μυαλό μου είναι στη δουλειά, πώς θα προετοιμάσω την ομάδα. Οπότε είναι δύσκολο να επηρεαστώ απ’ ότιδήποτε άλλο συναισθηματικής φύσεως. Εγώ θα πάω πιο προετοιμασμένος στον τελικό γιατί δεν κρύβω ότι θέλω να κερδίσω έναν τίτλο με την ομάδα μου».

 

Βασίλης Τοροσίδης

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είπε αρχικά: «Για εμένα σήμερα αρχίζει ο τελικός. Αυτό που γίνεται σήμερα δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Με την διάθεση που άρχισε ο τελικός να τελειώσει έτσι και το Σάββατο. Τα λόγια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχουμε χορτάσει. Ελπίζουμε να υπάρξουν πράξεις, αρχής γενομένης από το Σάββατο. Αυτό που λέει και το πανό. «Δεν είναι τελικός, είναι γιορτή». Ας ξεχάσουμε τα μίση και τα πάθη. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και τίποτε παραπάνω».

Πόσο μεγάλο είναι το κίνητρό σου;«Δεν έχει σχέση που έχω κατακτήσει τρόπαια. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να παίρνει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και τα επόμενα δέκα χρόνια να παίρνει το πρωτάθλημα και Κύπελλο, είτε είμαστε εδώ εμείς, είτε άλλοι. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι αυτοί. Να κατακτήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο το Σάββατο και να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

 

Γιώργος Δώνης

Αρχικά ο Γιώργος Δώνης είπε: «Αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας είναι ότι κάθε τελικός σε οποιαδήποτε χώρα είναι γιορτή. Αυτό που εύχομαι φέτος είναι να απολαύσουμε αυτόν τον τελικό, να τον ευχαριστηθούμε και όταν τελειώσει αυτό το ματς ανεξάρτητα ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο να παραμείνουν και οι φίλοι των δύο ομάδων στις κερκίδες για να σεβαστούν και τον νικητή, και τον ηττημένο. Κάποια στιγμή και στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία μας, κυρίαρχη λέξη θα πρέπει να είναι ο σεβασμός».

Τι θα θέλατε να φέρετε από την Αγγλία για να γίνει πιο ελκυστικός ο τελικός; «Είναι η διαφορά στη νοοτροπία. Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις λαούς που δεν έχουν την ίδια νοοτροπία. Είναι πολύ ωραίο πριν από τα ματς στην Αγγλία, να τρώνε μαζί, να πίνουν μπύρες και να μπαίνουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς δεν έχουμε ούτε το επίπεδο, ούτε τη νοοτροπία να φτάσουμε εκεί. Θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε τα άσχημα γεγονότα. Πρώτα να βρίσκουμε την αιτία και μετά να βρίσκουμε τη λύση για να προλαβαίνουμε τα επεισόδια».

Έφτασαν στον τελικό οι καλύτερες ομάδες; «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ειδικά φέτος αποκλείσαμε σπουδαίους αντιπάλους. Νομίζω ότι είναι σπουδαίο για την ομάδα ,για όλους που καταφέραμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Περάσαμε τον Αρη, τον Αστέρα Τρίπολης. Άρα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι είχαμε μία ευνοϊκή κλήρωση. Το παιχνίδι σε σχέση με του πρωταθλήματος θα έχει μεγαλύτερη ένταση. Έχουμε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με πέρσι, γιατί τώρα είμαστε πιο έτοιμοι επειδή πηγαίνουμε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Ξέρουμε ότι στον τελικό είμαστε το αουτσάιντερ. Φέτος μας έκανε κακό νομίζοντας ότι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με την ΑΕΚ. Φέτος έχουμε λιγότερες».

Είστε έτοιμοι για την υπέρβαση; Οι Τάτος και Μήτρογλου θα παίξουν; «Όποιος δεν ονειρεύεται και δεν έχει φιλοδοξίες, είναι κενός άνθρωπος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο πολλές φορές το αουτσάιντερ έχει κερδίσει την καλύτερη ομάδα. Και έχουμε και το παράδειγμα το πολύ μεγάλο, ότι κανείς δεν περίμενε ότι η Εθνική μας θα κέρδιζε ένα Euro. Σίγουρα πιστεύουμε στην ομάδα μας και σε ένα 90λεπτο όλα μπορούν να συμβούν. Ισως αν χρειαστούν και 120 λεπτά. Πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό δύο φορές σε μία εβδομάδα Ελπίζουμε να τους κερδίσουμε μία. Για Τάτο και Μήτρογλου, είναι γενναίο από την πλευρά του Ολυμπιακού να μας δώσει το δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσουμε. Το θεωρώ γενναιότητα, είμαι ένας άνθρωπος που έχω παίξει έξω, καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν αφήνει ποτέ τους δανεικούς της να παίξουν εναντίον της. Είναι ένα εσωτερικό θέμα και πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές. Εγώ θα μιλήσω με τα δύο παιδιά, γιατί δεν είναι εύκολο να πανηγυρίσεις ένα γκολ απέναντι στην ομάδα που ανήκεις και μετά να πας στην προετοιμασία. Θα εξαρτηθεί από την απόφαση των ποδοσφαιριστών».

 

Γιάννης Σκόνδρας

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου από την πλευρά του δήλωσε για τον τελικό: «Αυτός ο τελικός είναι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εύχομαι να το χαρεί όλη η Ελλάδα εσείς, εμείς και εύχομαι να έρθουν γυναίκες και παιδιά. Να γεμίσει το γήπεδο. Να μην φοβηθούν να έρθουν. Να μην φοβηθούν για τυχόν επεισόδια».

Πόσο δυνατό είναι το κίνητρό σου σε σχέση με τον Τοροσίδη που έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια;«Το κίνητρο είναι μεγάλο να πάρεις ένα τρόπαιο, ειδικά όταν είσαι σε μία ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Σίγουρα θες να το κατακτήσεις. Παίζουμε με την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πιστεύω ότι το κίνητρο είναι τεράστιο. Θα πρέπει να βγούμε με πάθος και δύναμη για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER Όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας στο e-mail σας Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα του Συλλόγου, διαγωνισμούς, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων και τις προσφορές των επίσημων χορηγών και συνεργατών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και σε ορισμένες περιπτώσεις cookies τρίτων μερών για σκοπούς μάρκετινγκ και για την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κάνοντας κλικ στο OK ή συνεχίζοντας την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την χρήση cookies σύμφωνα με τη σχετική πολιτική μας. Δείτε την πολιτική μας για τα cookies κάνοντας κλικ εδώ.
OK