Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκαν οι Μοδέστο και Αμπντούν, ενώ ο Τζιμπούρ ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθάνθηκε μικρή ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει ένα πολύ μικρό αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.
Το απόγευμα θα προπονηθεί στο Ρέντη ο Μακούν, ο οποίος επέστρεψε σήμερα από το Καμερούν, όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 και στην οποία θα συμμετάσχουν και οι διεθνείς που απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.